Ga naar de inhoud
Logo van Gemeente Dongen

Bezoek aan het gemeentehuis? Draag dan een mondkapje.

donderdag 01 oktober 2020

Brengt u een bezoek aan het gemeentehuis in Dongen? Dan is het verplicht om een mondkapje te dragen in de publieke ruimtes. Ook medewerkers van de gemeente dragen een mondkapje in de publieke ruimtes. Wanneer een spatscherm is geplaatst (bij de balie) dragen medewerkers geen mondkapje.

Publiekshal en raadszaal

Het is verplicht een mondkapje te dragen in de hal waar u binnenkomt via de draaideur. Ook in de centrale hal waar de raadszaal zich bevindt dient u een mondkapje te dragen. Zodra u gaat zitten, mag het mondkapje af. Mocht u uw mondkapje zijn vergeten dan kunt er een krijgen van de medewerkers bij de balie. 

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Het dragen van een mondkapje is een extra maatregel die geldt naast de hygiënemaatregelen en de 1,5 meter afstand. We verzoeken u ook om alleen naar uw afspraak te komen, tenzij het noodzakelijk is dat er iemand bij is. Kom op tijd naar uw afspraak, maar niet eerder dan 5 minuten vóór het afgesproken tijdstip. Blijf thuis als u klachten heeft zoals niezen, hoesten, koorts of benauwdheid.

Kom op afspraak

Veel zaken kunt u online regelen, zoals een verhuizing doorgeven, een uittreksel of akte aanvragen of het aanvragen van een keuring voor uw rijbewijs. Moet u toch naar het gemeentehuis? Kom dan op afspraak. U kunt online een afspraak maken deze pagina

Deel op LinkedInMail dit Artikel

Delen via e-mail

https://dongen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/archief/2020/10/nieuwsitem/bezoek-aan-het-gemeentehuis-draag-dan-een-mondkapje.html