Ga naar de inhoud
Logo van Gemeente Dongen

Omgevingsvisie gemeente Dongen: Denk je met ons mee?

donderdag 15 oktober 2020

Hoe moet de gemeente Dongen er over 20 jaar uit zien? Hoe zorgen we er voor dat Dongen nu en in de toekomst een aantrekkelijke omgeving blijft om in te wonen, werken, winkelen en recreëren? Welke ontwikkelingen zien we op ons af komen? En welke rol speelt de gemeente in deze toekomst? Wil je hierover met ons van gedachte wisselen? Dat kan tijdens een van de bijeenkomsten of via een online vragenlijst.

Vier ambities

In de omgevingsvisie 1.0, het eerste concept van de omgevingsvisie, beschrijft gemeente Dongen met welke vier ambities zij een antwoord wil geven op bovenstaande vragen. Onze ambities gaan over het creëren van ruimte voor het Dongens DNA, de economie van morgen, het klimaat en de (gezonde) leefomgeving.

Denk met ons mee!

Om een goede omgevingsvisie te kunnen maken, hebben we jouw hulp nodig. Als geen ander ken jij de unieke kwaliteiten van onze fysieke leefomgeving en de mensen die daar wonen, heb jij zicht op ontwikkelingen die er aan komen en weet jij wat er goed gaat en wat beter kan.

Met ons mee denken kan op de volgende manieren:

  • Vul de online vragenlijsten in via www.samen.dongen.nl. Dit zijn er vier, met de thema’s: economie van morgen, het klimaat, de gezonde leefomgeving en Dongens DNA.
  • Meld je aan voor één van de online workshops via www.samen.dongen.nl
    • 26 oktober voor inwoners van ’s Gravenmoer
    • 27 oktober voor inwoners van Klein-Dongen-Vaart
    • 28 oktober voor inwoners van Dongen
  • Laat je bellen door een van de leden van de projectgroep en ga samen in gesprek. Laat je telefoonnummerachter via het formulier op www.samen.dongen.nl en je wordt gebeld.
  • Krijg de vragenlijsten per post opgestuurd en stuur ze ingevuld weer terug met de retourenvelop. Neemdaarvoor contact met ons op via 140162 of laat je adres achter via het formulier op www.samen.dongen.nl.
Deel op LinkedInMail dit Artikel

Delen via e-mail

https://www.dongen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/archief/2020/10/nieuwsitem/omgevingsvisie-gemeente-dongen-denk-je-met-ons-mee.html