Logo van Gemeente Dongen

Iets melden? Fix het met Fixi!

donderdag 08 april 2021
Iets melden? Fix het met Fixi!

Een kapotte lantaarnpaal, een losse stoeptegel of zwerfvuil? Vanaf nu kunt u deze meldingen doorgeven via de Fixi-app of website. Het is belangrijk dat deze meldingen worden gedaan om de openbare ruimte schoon, groen en veilig te houden. 

Waarom Fixi?

Fixi is een moderne tool die veel voordelen biedt voor zowel inwoners als voor de gemeente. Dit maakt het voor inwoners gemakkelijker een melding te maken en voor de gemeente gemakkelijker om meldingen af te handelen. Fixi biedt een gebruiksvriendelijke website en app. Het is via Fixi mogelijk om foto’s toe te voegen en melders kunnen zien of er op dezelfde locatie al een melding is gedaan over hetzelfde onderwerp. Daarnaast hoeft een melder niet op dezelfde locatie te zijn waarover de melding wordt gemaakt.

Melding maken via de website

U kunt op verschillende manieren een melding over de openbare ruimte maken: telefonisch, via de Fixi-app of op onze website. U kunt meldingen maken door te registreren / in te loggen of u kunt meldingen zonder account maken. Vul hierbij wel uw e-mailadres in, zodat u op de hoogte gehouden kunt worden van de voortgang van uw melding. Uw gegevens zijn uiteraard niet openbaar en worden alleen gebruikt voor de afhandeling.

Melding maken via de app

Maakt u vaker een melding? Dan kunt u ook de Fixi-app gratis downloaden op uw smartphone via de Apple Store of Play Store. Via de app kunt u de status van de melding in de gaten houden en kunt u nog reageren op een melding, zodra deze is afgehandeld door de gemeente. De Fixi app komt hiermee in de plaats van de Buiten Beter app. 

Deel op LinkedInMail dit Artikel

Delen via e-mail

https://dongen.nl/actueel/nieuwsbericht/archief/2021/04/nieuwsitem/iets-melden-fix-het-met-fixi.html