Logo van Gemeente Dongen

Koningsdag 2021

dinsdag 20 april 2021
Koningsdag 2021

Haal Koningsdag in huis met Studio OPF en acties Dongense Horeca

Nog maar even en dan staat Koningsdag weer voor de deur! En ondanks corona hoef je je niet te vervelen want Oranje Comité Dongen heeft een gezellig, interactief en muzikaal tv-programma opgezet voor maandag 26 en dinsdag 27 april 2021! 

Dankzij de inzet van vele vrijwilligers en de ondersteuning door sponsors en Langstraat TV, kun je Koningsdag 2021 vieren in eigen huis via tv (Ziggo kanaal 42) of de computer (www.oranjeparkfestival.nl). Studio Oranje Park Festival (OPF) zorgt vanuit De Cammeleur voor een gevarieerd corona-proof aanbod. Ook heeft Horeca Dongen speciale acties bedacht om Koningsdag 2021 een extra lekker feestelijk tintje te geven.

Programma eerste uitzending

Volgens traditie is er ook een Dongense Oranjenacht. Om 19.30 uur: Welkom en aftrap. Om 19.45 uur:  Start De Dongense Oranje Quiz. Om 20.00 uur:  Met de Kroon op Tafel. Om 20.30 uur: Vrienden van Oranjenacht Live. En om 22.30 uur de afsluiter: Late Night.

Programma tweede uitzending

Hoe viert Dongen Koningsdag dit jaar? Wie heeft het mooist versierde huis en zijn er kinderen die in hun eigen buurt een defilé houden? De uitzending begint met een terugblik op alles wat de Dongenaren thuis hebben gedaan. Om 17.00 uur:  Terugblik Koningsdag 2021. Om 17.30 uur: Kinderprogramma (onder meer uitreiking OPF Bouw Challenge en OPF Dance Challenge). Om 18.30 uur:  Café Oranje. Om 19.30 uur: Bekendmaking winnaars De Dongense Oranje Quiz. Om 20.00 uur: Feestelijke afsluiting.

Eet als een Koning

Geniet op beide dagen optimaal van Studio OPF met de speciale acties van Horeca Dongen. Eet als een koning tijdens Koningsdag. Hapjes, maaltijden, speciaal bier, borrel en nog veel meer lekkers voor thuis. Natuurlijk kan er ook buiten de uitzending om worden besteld!

Informatie

Kijk voor meer informatie over amusement, eten en drinken op de websites www.oranjeparkfestival.nl en www.horecadongen.nl/koningsdag

Deel op LinkedInMail dit Artikel

Delen via e-mail

https://www.dongen.nl/actueel/nieuwsbericht/archief/2021/04/nieuwsitem/koningsdag-2021.html