Logo van Gemeente Dongen

ContourdeTwern is op zoek naar buurtbemiddelaars in Dongen

donderdag 21 juli 2022
ContourdeTwern is op zoek naar buurtbemiddelaars in Dongen

Compressed by jpeg-recompress

Een buurt, waar je prettig woont, dat wil iedereen. Maar soms kunnen buren niet meer door één deur en vinden samen geen oplossing: er ontstaat een burenconflict. Buurtbemiddelaars worden dan ingezet om samen met beide buren naar een oplossing te zoeken. Soms ook preventief bedoeld, om een conflict te voorkomen. Buurtbemiddeling is een landelijk ontwikkelde methode (van het CCV) die al jarenlang vruchten afwerpt in een groot aantal gemeentes in Nederland. Zo ook in Dongen.

Training en ondersteuning

Buurtbemiddeling van ContourdeTwern zoekt vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan een prettig leefklimaat door zich in te zetten als buurtbemiddelaar. Zij worden getraind in deze methode, krijgen ondersteuning en maken deel uit van een enthousiast team van (collega) bemiddelaars.

Iets voor jou?

Krijg jij energie van het werken met mensen? Vind jij het ook belangrijk dat mensen prettig wonen? Kun jij goed luisteren en heb je geduld? En, vind jij het een uitdaging om open te staan voor verschillende meningen? Dan ben jij misschien wel een goede buurtbemiddelaar!

Heb je interesse?

Meld je dan via de website van ContourdeTwern of bel naar Eus van Beijsterveldt via 06 – 82362390.

Deel op LinkedInMail dit Artikel

Delen via e-mail

https://www.dongen.nl/actueel/nieuwsbericht/archief/2022/07/nieuwsitem/contourdetwern-is-op-zoek-naar-buurtbemiddelaars-in-dongen.html