Logo van Gemeente Dongen

Afspraak maken

De gemeente Dongen werkt volledig op afspraak. Voor het ophalen van een eerder aangevraagd paspoort, rijbewijs of ID-kaart of voor de aangifte van verloren en gevonden voorwerpen kunt u tijdens openingstijden zonder afspraak terecht. 

Probeer het eerst online

Veel zaken kunt u online regelen:

Daarnaast vragen wij u alleen een afspraak te maken voor het vernieuwen van uw rijbewijs, identiteitskaart of paspoort wanneer deze binnen drie weken verloopt. Wanneer u voor de eerste keer een rijbewijs aan wilt vragen kunt u ook een afspraak maken.

Rijbewijzen langer geldig door coronamaatregelen

Is een rijbewijs verlopen tussen 1 februari 2020 en 30 november 2020, dan mag u nog 9 maanden doorrijden met het verlopen rijbewijs. Ook de geldigheid van code 95 wordt 9 maanden verlengd. Deze periode gaat in vanaf de dag dat het rijbewijs is verlopen. 

Inzien ruimtelijke plannen

Balie Bouwen, Wonen en Milieu is alleen geopend op afspraak. Neem daarvoor contact met ons op via bovenstaande contactgevens. Heeft u vragen over ruimtelijke plannen en kan dit ook digitaal? Stuur dan een e-mail naar info@dongen.nl.

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen verzoeken wij u een mondkapje te dragen in de openbare ruimtes en om alleen naar uw afspraak te komen. Kom op tijd naar uw afspraak, maar niet eerder dan 5 minuten vóór het afgesproken tijdstip. Houd ook binnen in het gemeentehuis 1,5 meter afstand van personeel en andere bezoekers. Blijf thuis als u klachten heeft zoals niezen, hoesten, koorts of benauwdheid.

Online afspraak maken

Klik op de groene button 'Afspraak maken' op deze pagina om een afspraak te maken in het online afsprakensysteem.