Logo van Gemeente Dongen

Wegwerkzaamheden

Op deze pagina vindt u informatie over wegwerkzaamheden in de gemeente Dongen. Tijdens de werkzaamheden is er sprake van enige verkeershinder. Er wordt alles aan gedaan om de overlast tot een minimum te beperken. Voor alle werkzaamheden geldt dat weersomstandigheden kunnen leiden tot wijzigingen in de planning.

Actuele werkzaamheden

Herinrichting Hoofdstraat
Op maandag 9 mei starten de werkzaamheden voor de herinrichting van de Hoofdstraat in 's Gravenmoer. De werkzaamheden worden in fases uigevoerd. Deze eerste fase loopt van Klein Dongenseweg 19 tot Hoofdstraat 91.Deze werkzaamheden duren naar verwachting 6 weken.

Bereikbaarheid
Vanaf dinsdag 10 mei wordt de weg tussen Klein Dongenseweg 19 tot Hoofdstraat 91 afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Het is dan ook niet mogelijk om auto(‘s) hier te parkeren.
Het doorgaande gemotoriseerde verkeer wordt omgeleid via tijdelijke omleidingsroutes: één via de Lage Ham en één via de Vaartweg. Het doorgaande fietsverkeer wordt omgeleid via de Onkelsloot.
Wij verzoeken u dringend om niet voor de afzettingen te parkeren, zodat in geval van een calamiteit de bereikbaarheid voor de hulpdiensten gegarandeerd is. 
Tijdens de werkzaamheden worden voorzieningen getroffen, zodat woningen altijd te voet bereikbaar blijft.

Omwonenden hebben een bewonersbrief ontvangen.

 

Werk aan de weg in Brabant

Op deze website ziet u waar in Brabant wegwerkzaamheden zijn en welke grote evenementen voor eventuele overlast kunnen zorgen.